Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!

August 18, 2016

ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!

Μεγάλη τιμή για τον Βολιώτη προπονητή του Καράτε η επιλογή του από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) στην θέση του ομοσπονδιακού προπονητή καράτε Κεντρικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα τώρα που το καράτε έγινε Ολυμπιακό άθλημα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι η μόνη επίσημη Ελληνική Ομοσπονδία αναγνωρισμένη από την Πολιτεία μέσω της Γ.Γ. Αθλητισμού. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είναι προπονητής του Καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού από την πρώτη σχολή προπονητών που έγινε στην Ελλάδα το 1992, είναι ένας εκ των λίγων προπονητών της Κεντρικής Ελλάδος που ως αθλητής έχει αγωνιστεί και στο σπορ καράτε. Η Πολύτιμη γνώση και εμπειρία του εδώ και 28 και πλέον χρόνια διδασκαλίας έχει αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές από τους Συλλόγους στον Βόλο οδός Παγασών 119 και στον Αλμυρό με Πανελλήνιες, Βαλκανικές, Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα της Χώρα μας και ιδιαίτερα με τον Πρωταθλητή και εκπαιδευτή του Συλλόγου μας καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μάριο Στεφάνου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!

Το όνειρο έγινε Πραγματικότητα για Δεκάδες εκατομμύρια αθλητών και φίλων του αθλήματος σε όλο τον κόσμο, που εδώ και δεκαετίες ανέμεναν με λαχτάρα αυτή την στιγμή. Η επίσημη ανακοίνωση από την Ολυμπιακή Επιτροπή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας χαροποίησε τόσο τα εκατομμύρια αθλητών όσο προπονητών και παραγόντων αυτού του δυναμικού και θεαματικού αθλήματος με τα πολλά θετικά χαρακτηριστικά του στοιχεία και οφέλη για τους ασκούμενούς του. Αυτό που χρόνια έλειπε από αυτό το υπέροχο άθλημα ήταν το κύρος της αναγνώρισής του ως Ολυμπιακό άθλημα και η δικαίωση μεγάλων δασκάλων και αθλητών που με τις δικές τους θυσίες και προσπάθειες καταξιώθηκαν εδώ και πολλά χρόνια πρώτα κοινωνικά και τώρα από την Ολυμπιακή Επιτροπή! Από την προσωπική μου εμπειρία είμαι βέβαιος ότι στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκυο της Ιαπωνίας οι αγώνες του Καράτε θα καταπλήξουν τους θεατές όλου του κόσμου με τις θεαματικές μονομαχίες των ΚΟΥΜΙΤΕ και των ΚΑΤΑ. Το Καράτε ως Ολυμπιακό άθλημα θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει παγκοσμίως τις αρετές του που έχουν να κάνουν με την διαμόρφωση του χαρακτήρα των αθλητών καθώς η όλη του εκπαίδευση διέπετε από κανόνες Ήθους, Πειθαρχίας, Σεβασμού, εκτίμησης, αυτοελέγχου και ευγενούς άμιλλας.

Η Χώρα μας έχει πολλά αξιόλογα ταλέντα αθλητές και αθλήτριες με πολλές Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις και πιστεύω ότι στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκυο της Ιαπωνίας θα έχουμε εκπροσώπηση από Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017 σε συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο Κεντρικής Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Ευθυμιάδη όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Τεχνικών επιτροπών θα προγραμματίσουν αγωνιστικά σεμινάρια του Καράτε με σκοπό την ανάδειξη των αθλητών και αθλητριών της Κεντρικής Ελλάδος ώστε να διακρίνονται σε όλα τα Επίσημα Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου συγχαίρει θερμά τον έτερο ομοσπονδιακό προπονητή Κεντρικής Ελλάδος κ. Τιμολέων Κατσούρα όπου από κοινού θα εργαστούν για την ανάδειξη του αθλήματος! Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας συγχαίρουν τον προπονητή μας κ. Ιωάννη Στεφάνου για την θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή!

Linkedin

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ