Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

Άρχισαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις Στον Αθλητικό Σύλλογο Kyokushinkai Karate Βόλου

September 2, 2016

ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!
Άρχισαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις
Στον Αθλητικό Σύλλογο Kyokushinkai Karate Βόλου

Άρχισαν καθημερινά από την 1η Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις και οι εγγραφές της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2016-2017 στον Αθλ. Σύλλογο του Kyokushinkai Karate Βόλου , στην οδό Παγασών 119 – Μαγνήτων με εκπαιδευτή τον πτυχιούχο προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου Μαύρη Ζώνη 5Dan του Kyokushinkai Karate και της Ελληνικής Ομοσπονδίας(ΕΛ.Ο.Κ) του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος Καράτε , εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην χώρα μας και Ομοσπονδιακός Προπονητής της Κεντρικής Ελλάδας, ο οποίος είναι από τους λίγους σήμερα εν ενεργεία προπονητές στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια & 9 Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ευρωπαϊκός διαιτητής του Kyokushinkai Karate. Βοηθοί στον Σύλλογο θα είναι η Διπλωματούχος Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κυριακή Στεφάνου και Ευρωπαϊκή διαιτητής καθώς και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μάριος Στεφάνου, Πρωταθλητής επί σειρά ετών σε Πανευρωπαϊκά, Βαλκανικά και Διεθνή Πρωταθλήματα.
Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου Διδάσκει από το 1987 στους αθλητές των Συλλόγων το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate (I.K.O.), όπως έχει ορίσει ο μεγάλος δάσκαλος, αρχηγός και ιδρυτής του Kyokushin Sosai Mas Oyamas 10 dan, τόσο στο εξεταστικό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος. Αυτό άλλωστε το έχουν αποδείξει με τις επιτυχίες τους οι αθλητές και οι αθλήτριες τόσο στο Νοκ-Ντάουν όσο και στο σπορ Καράτε, των Συλλόγων μας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ευχάριστα τα νέα για όλους τους αθλητές του Καράτε μετά την αναγνώρισή του ως Ολυμπιακό άθλημα απο την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ΔΟΕ, στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας. Η αναγνώρισή του δίνει πλέον το κίνητρο για χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες να ασχοληθούν περισσότερο με τον Πρωταθλητισμό αποσκοπώντας τόσο σε επιτυχίες όσο και στην ευκαιρία συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Η εξέλοξη του Καράτε και στην Χώρα μας ως Ολυμπιακό άθλημα θα συμβάλλει σύμφωνα με την γνώμη του έμπειρου ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδος κ. Ιωάννη Στεφάνου τόσο στην βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών όσο και στην προσέλευση νέων παιδιών στους Συλλόγους που καλλιεργούν επίσημα το άθλημα μέσα απο την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. Σκοπός του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών μέσω του καράτε, με αποτέλεσμα την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό μέρος του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής κ. Στεφάνου ρίχνει την μέγιστη βαρύτητα και προσοχή. Παράλληλα διδάσκει προσωπικά ο ίδιος με υπομονή και αγάπη τόσο στο άθλημα όσο και στους αθλητές της προσχολικής ηλικίας, των παίδων, των εφήβων, ανδρών και γυναικών που λειτουργούν στον Σύλλογό μας.
Την μέγιστη συμπαράσταση του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου και των βοηθών προπονητών του Κυριακή και Μάριου Στεφάνου, έχουν όλοι οι αθλητές από την αρχή της εκπαίδευσής τους και ειδικότερα τα νέα ταλέντα που επιλέγονται να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου, μιας και η πολιτεία παρέχει σήμερα μέσω της Ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Κ) την δυνατότητα μορίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο έμπειρος και αξιόλογος προπονητής του Συλλόγου μας, η συμμετοχή των αθλητών στην εκπαίδευση δεν τους βελτιώνει μόνο αγωνιστικά αλλά τους βοηθά και τους καθιστά δυνατούς και υγιείς, σωματικά και πνευματικά ώστε να κερδίζουν την καθημερινή μάχη της ζωής ακολουθώντας μέσω του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας τον δρόμο της αρετής και της προόδου.
Η Πολυετής γνώση και εμπειρία των 2 διπλωματούχων και αξιόλογων προπονητών και βοηθών του δασκάλου Κυριακή Στεφάνου και Μάριου Στεφάνου είναι ένας ιδανικός συνδυασμός που έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το εκπαιδευτικό κομμάτι διδασκαλίας του Συλλόγου μας, προσφέροντας στους μαθητές μας τόσο με το ήθος τους όσο και με την πολυετή τεχνική κατάρτιση και αγωνιστική του εμπειρία εκπαίδευση υψηλού επιπέδου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Αυτός άλλωστε είναι και ο αγωνιστικός στόχος του Συλλόγου μας για την Νέα εκπαιδευτική χρονιά. Τόσο ο δάσκαλος κ. Ιωάννης Στεφάνου όσο και οι βοηθοί προπονητές Κυριακή και Μάριος Στεφάνου εξηγούν σε όλους τους φίλους των ηλικιών: παίδων, εφήβων, αντρών και γυναικών, για πιο λόγο να ασχοληθεί κάποιος με το Kyokushinkai Karate και ποια είναι τα οφέλη της εκπαίδευσης με την οποία αποκτούμε τα εξής: Αυτοέλεγχο, πειθαρχεία, αυτοπεποίθηση, καταπολέμηση της δειλίας και του φόβου, αύξηση και ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων (αύξηση της ταχύτητας και της εκρηκτικής δύναμης), ώθηση στην υγιεινή διατροφή και ζωή, απόκτηση πνευματικής και σωματικής ευεξίας, αποβολή του άγχους και του στρες, συγκρότηση του νου, της σκέψης και της προσαρμογής στον περιβάλλοντα χώρο εκπαίδευσης π.χ. το σχολείο, φροντιστήριο κλπ. Και τέλος για τους κινδύνους που εγκυμονούν σήμερα στο κοινωνικό μας περιβάλλον όσο αφορά την αυτοπροστασία μας, αποκτούμε αυτήν την ικανότητα μέσο της αυτοάμυνας του δυναμικού Kyokushinkai Καράτε. Αυτές είναι μερικές από τις αρετές της εκπαίδευσής μας που προσφέρουμε στους μαθητές μας.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν την προσφορά δύο δωρεάν μαθημάτων για να γνωρίσουν το δυναμικό Kyokushinkai Karate. Ο Σύλλογός μας λειτουργεί από το 1989, είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ, την Γ.Γ. Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία Kyokushinkai. Ο Σύλλογός μας θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή το Πρωί 11π.μ – 2μ.μ & το απόγευμα 6μ.μ – 11: 00μ.μ και το Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ. σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνονται παράλληλα εγγραφές και προπονήσεις. Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας 24210 56766 & 693 7956619.
Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου σας ευχόμαστε Καλό Φθινόπωρο, με υγεία και Πολλές επιτυχίες!

Linkedin

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ