Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

Επιτυχίες με 21 μετάλλια

May 17, 2015

Από τους αθλητές του Kyokushinkai Karate του Ι. Στεφάνου στο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων Ζωνών

Νέες μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και Αρχηγού – Εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννη Στεφάνου στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών καράτε που διοργάνωσε το τμήμα Κεντρικής Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης της Λάρισας την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Οι 15 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα κατέκτησαν συνολικά στο Κούμιτε & Κάτα 21 μετάλλια και συγκεκριμένα 9 Χρυσά , 5 Αργυρά και 7 Χάλκινα.

Η συμμετοχή των συλλόγων Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας στους αγώνες ήταν αρκετά μεγάλη αφού αγωνίστηκαν περίπου 350 αθλητές και αθλήτριες. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη Επίσημη Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε μέσω της Γ.Γ. Αθλητισμού στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του Καράτε και οι Πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το εν λόγω Πρωτάθλημα ήταν το δεύτερο που διοργανώθηκε ως περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας καθώς η Κεντρική Ελλάδα αποσπάστηκε από τη Βόρεια Ελλάδα μετά από δεκαετίες και στο μέλλον θα διοργανώνει τα δικά της αποκλειστικά Πρωταθλήματα, πάντα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. Η εν λόγω απόφαση της ΕΛΟΚ ανακούφισε όλους τους Συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδας οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα ενός πιο ευέλικτου και πιο άνετου σχεδιασμού του αγωνιστικού προγράμματος όσο και των σεμιναρίων με κοινό στόχο όλων των προπονητών την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών της Κεντρικής Ελλάδας ώστε να πρωτοστατούν σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ. Επίσης τα Πρωταθλήματα που θα διοργανώνονται στις Πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας θα προσφέρουν το πλεονέκτημα τον πιο οικονομικών μετακινήσεων από τους γονείς καθώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και αυτόν τον τομέα. Το Πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης της Λάρισας είχε αναλάβει ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Ευθυμιάδης, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής συνεργασίας της Οργανωτικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος, την οποία αποτελούν έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές τους οποίους η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛΟΚ επέλεξε και εμπιστεύτηκε για την ανάδειξη και αναβάθμιση του σπορ καράτε.

Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο κ. Χαράλαμπος Ευθυμιάδης, αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλας Μπαλάτσος, Γραμματέας η κ. Γεωργία Στρατή, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Ιωάννης Στεφάνου και Υπεύθυνος διαιτησίας ο κ. Ευάγγελος Αθανασός. Ο Βολιώτης προπονητής Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους του για την αγαστή συνεργασία τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή διοργάνωση του Πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη Κεντρικής Ελλάδας βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους το Πρωτάθλημα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, Εκπροσώπους του Δήμου και του Αθλητικού Οργανισμού. Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αποτελούμενη από 10 αθλητές και 5 αθλήτριες αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου και των βοηθών του Κυριακή Στεφάνου και Μάριου Στεφάνου, Πρωταθλητών του σπορ Καράτε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών στα ΚΑΤΑ:

1) Παλληκάρης Βασίλειος1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Παίδων 2004

2) Μυλωνά Μαρία – Χριστίνα, 2η Θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Κορασίδων 2009

3) Δημητροπούλου Νεφέλη, 2η Θέση αργυρό μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων 2003

4) Δαδάνης Αποστόλης, 2η Θέση αργυρό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 2002 & 2003

5) Κορωναίος Σπύρος, 2η Θέση αργυρό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 2006

6) Δημητρακοπούλου Αριστέα, 2η Θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Γυναικών

7) Τσακόγιας Αθανάσιος, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Παίδων 2002

8) Στεφάνου Κυριακή, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Γυναικών

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών στο ΚΟΥΜΙΤΕ:

1) Κορωναίος Σπυρίδων, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2006,+35 κιλά

2) Παλληκάρης Βασίλειος, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2004 -40 κιλά

3) Δαδάνης Απόστολος, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2003, -45 κιλά

4) Τσακόγιας Αθανάσιος, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2002, -45 κιλά

5) Στεφάνου Μάριος, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Ανδρών, -84 κιλά

6) Πρίφτης Έρις, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2004 -45 κιλά

7) Πούλιου Μαρία, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Νεανίδων

8) Μένα Τζίμης, 1η Θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Νέων Ανδρών

9) Μυλωνά Μαρία – Χριστίνα, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 2009

10) Δημητροπούλου Νεφέλη, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 2003

11) Κούρος Μάριος, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2003 -45 κιλά

12) Νίνος Γιώργος, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2002 -45 κιλά

13) Χασιώτης Ιωάννης, 3η Θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Εφήβων -63 κιλά

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους Βολιώτες αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αυτού του είδους τους αγώνες του Πόιντ – Σύστεμ, προερχόμενοι από τους Νοκ – Ντάουν αγώνες οι οποίοι έχουν άλλη τεχνοτροπία και κανονισμούς και πέτυχαν πολλές διακρίσεις. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου καθώς κέρδισαν μετάλλια με την πρώτη τους συμμετοχή και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν πρωταθλητές. Αλλωστε στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και των βοηθών του Στεφάνου Κυριακή και Στεφάνου Μάριου είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων που θα έχουν τη μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους με την επιδίωξη Νέων Πρωταθλητών που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στο Βόλο.
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές με τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή και αρχηγό – εκπρόσωπο του συστήματος στην χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου και όλους τους γονείς που ακολουθούν το σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα και τους εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία και κάθε προσδοκία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ