Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2016

February 28, 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ KYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ KYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ <ΓΙΑΝΚΑ> ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισαν ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της Χώρας μας και προπονητής του συλλόγου κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωστόπουλος Αποστόλης, κ. Κατσαμπέκη Λουκία και η κ. Αριστέα Δημητρακοπούλου, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το Νέο έτος 2016. Απεύθυναν χαιρετισμό συνεχάρησαν τους γονείς και τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους προβάλουν την Πόλη μας αλλά και την Χώρα μας στο εξωτερικό και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου που διδάσκει στα Νέα Παιδιά μέσω του Αθλητισμού την Πειθαρχία, τον Αυτοέλεγχο και την ευγενή άμιλλα. Ο σύλλογος συγχάρηκε και βράβευσε τους Πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2015 και είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Παλληκάρης Βασίλης, Μιχάλης Σηφάκης, Μένα Τζίμης, Δημητρακοπούλου Αριστέα,Δαδάνης Απόστολος, Διακομή Χρύσα, Μυλωνά Μαριτίνα, Κωστόπουλος Σωτήρης, Κορωναίος Σπυρίδων, Λαράι Μάξιμος, Λάλα Εμιλιάνα και Σκυλοδήμος Παύλος. Στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης & αυτοάμυνας με πρωταγωνιστές τους: Κωστόπουλο Σωτήρη, υπέροχη εκτέλεση SAIHA KATA με σπαθάκια, Αυτοάμυνες Μαύρης Ζώνης Αλιώρης Παναγιώτης, Μένα Τζίμης, Μιχάλης Σηφάκης, Μουλτανάρης Νικόλαος και Στεφάνου Μάριος. εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους για την άψογη εκτέλεση των τεχνικών τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές και φίλους του Συλλόγου, Συγχάρηκε τους Εκαπιδευτές του Συλλόγου για την άριστη εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών που εδώ και 3 περίπου δεκαετίες, ο προπονητής και Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου διδάσκει στα Νέα Παιδιά της Πόλης μας με εκατοντάδες επιτυχίες σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαικό και Παγκόσμιο επίπεδο. Ο κ. Μπουκώρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο νέους προπονητές του Συλλόγου την Κυριακή Στεφάνου, προπονήτρια του Καράτε της Γ. Γ. Αθλητισμου με 20ετή και πλέον εμπειρία και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανίων και Ευρωπαικών επί σειρά ετών. Τον κ. Μπουκώρο βράβευσε με τιμητική πλακέτα ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου για την πολυετή προσφορά του προς τον Σύλλογο μέσω της Εφημερίδας Ταχυδρόμου αλλά και ως Βουλευτή για την υποστήριξή του για την συμμετοχή μας στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate τον Νοέμβριο του 2015 στο Τόκυο της Ιαπωνίας.Τυχερός της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν ο αθλητής Αλιώρης Ευάγγελος ο οποίος θα πάρει δώρο μια φόρμα του Kyokushinkai karate προσφορά του συλλόγου μας.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχονται Πολλές Επιτυχίες στη Νέα Χρονιά 2016 καθώς και τον κ. Κώστα Μπούρχα με το Ζαχαροπλαστείο <ΜΟΝ ΑΜΙ> για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας!

[flickr_set id="72157664491733229"]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ