Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushinkai Καράτε IKO1 Βάρνα Βουλγαρία

June 13, 2022

Την πόλη και την χώρα μας 🇬🇷 εκπροσώπησε η Ελληνική Αποστολή του Συλλόγου μας ( Α.Σ Kyokushinkai Karate Βόλου ) το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουνίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Καράτε ( IKO1) στη Βάρνα της Βουλγαρίας με την συμμετοχή 1000αθλητών!
Η ομάδα μας αποτελούνταν απο τον αρχηγό & Εκπρόσωπο του Ελληνικού Kyokushinkai Καράτε ( IKO1) Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5Dan, τον Ευρωπαϊκό και Διεθνή Πρωταθλητή του Kyokushin Καράτε sensei Μάριο Στεφάνου ο οποίος συμμετείχε ως Coach στην γωνία των αθλητών μας και οι 2 αθλητές μας που εκπροσώπησαν τα Εληνικά χρώματα 1) Σοφία Μπουτιούκ & 2) Αντρέας Μπουτιούκ!
Οι 2 αθλητές μας αγωνίστηκαν και δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους για 1η φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς δείξανε στοιχεία δυναμικότητας, θέλησης και αποφασιστικότητας όμως δεν κατάφεραν να προχωρήσουν και να φέρουν διάκριση!
Τόσο ο αρχηγός & Εκπρόσωπος shihan Ιωάννης Στεφάνου όσο και ο Διεθνής πρωταθλητής sensei Μάριος Στεφάνου συγχαίρουν τους 2 αθλητές ανεξαρτήτου αποτελέσματος και εύχονται στο μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες !!!
Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά και τους χορηγούς μας, καθώς με την πολύτιμη οικονομική βοήθειά τους η Ελληνική μας Αποστολή κατάφερε να δώσει το παρόν και να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 🙏
Αυτοί είναι:
1) Eco Technical Solutions - Α. Σούκιας & Χαρβάλας
2) State Coffee - κ. Δημήτρη Πουρδάλα
3) Κρέατος Τέχνη - κ. Δάκη Τσίντρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ