Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

12 ΧΡΥΣΑ, 6 ΑΡΓΥΡΑ & 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ


Νέες Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και Αρχηγού – Εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννη Στεφάνου στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών καράτε που διοργάνωσε το τμήμα Κεντρικής Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων την Κυριακή 21 Μαίου 2017.


Οι 11 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα κατέκτησαν συνολικά στο Κούμιτε & Κάτα 21 μετάλλια και συγκεκριμένα 12 Χρυσά , 6 Αργυρά και 3 Χάλκινα.


Η συμμετοχή των συλλόγων Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας που είναι από τα μέλη της ΕΛ.Ο.Κ στους αγώνες ήταν αρκετά μεγάλη αφού αγωνίστηκαν περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη Επίσημη Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε μέσω της Γ.Γ.Αθλητισμού στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του Καράτε και οι Πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το εν λόγο Πρωτάθλημα ήταν το έκτο που διοργανώθηκε ως περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας με κοινό στόχο όλων των προπονητών την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών της Κεντρικής Ελλάδας ώστε να πρωτοστατούν σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ. Επίσης τα Πρωταθλήματα που θα διοργανώνονται στις Πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας θα προσφέρουν το πλεονέκτημα τον πιο οικονομικών μετακινήσεων από τους γονείς καθώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και αυτόν τον τομέα. Το Πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής συνεργασίας της Οργανωτικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος, την οποία αποτελούν έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές τους οποίους η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛΟΚ επέλεξε και εμπιστεύτηκε για την ανάδειξη και αναβάθμιση του σπορ καράτε.


Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους του για την αγαστή συνεργασία τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή διοργάνωση του Πρωταθλήματος.


Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αποτελούμενη από 9 αθλητές και 2 αθλήτριες αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου και της βοηθού του Κυριακή Στεφάνου προπονήτρια καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αθλητών στο ΚΟΥΜΙΤΕ (Ελεύθερος Αγώνας):
1) Μυλωνά Μαρία - Χριστίνα, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 2009
2) Μπούρης Περικλής, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2009
3) Παπουτσής Γιώργος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2008
4) Ντάγγαλος Γιώργος, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2005
5) Κορωναίος Σπυρίδων, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2006
6) Σκοδράνι Μάριος, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Εφήβων 13 Ετών
7) Δαδάνης Απόστολος - Ραφαήλ, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Εφήβων 13 Ετών
8) Κουτσούμπας Κων/νος, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2010
9) Κεραμάς Κων/νος, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων 6 ετών
10) Λαράι Μάξιμος, 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 2007
11) Αποστολάκη Δήμητρα, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 9 ετών

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών στα ΚΑΤΑ (Αγώνας με υποτιθέμενους αντιπάλους):
1) Κεραμάς Κων/νος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 6 ετών
2) Κουτσούμπας Κων/νος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Πάιδων 7 ετών
3) Παπουτσής Γιώργος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 8 ετών
4) Κορωναίος Σπυρίδων, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 11 ετών
5) Λαράι Μάξιμος, 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 10 ετών
6) Μυλωνά Μαρία- Χριστίνα, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων 8 ετών
7) Μπούρης Περικλής, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 7 ετών
8) Ντάγγαλος Γεώργιος, 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο ΚΑΤΑ Παίδων 11 ετών
9) Αποστολάκη Δήμητρα, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Κορασίδων 9 ετών
10) Σκοδράνι Μάριος, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο ΚΑΤΑ Εφήβων 13 ετών

Τους Αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, η Γενική Γραμματέας κ. Εμμανουέλα Ποντίδα, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ κ. Γιώργος Γερόλυμπος, το μέλος του Δ.Σ κ. Αθανάσιος Καραπλιάγκος, ο Πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος της Διαιτησίας κ. Ιωάννης Κανέλλης με διαιτητές από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος καθώς και όλοι οι Προπονητές της Κεντρικής Ελλάδος με τις ομάδες των Συλλόγων τους. Επίσημοι προσκεκλημένοι στους αγώνες ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικάλων και Αθλητικοί Παράγοντες του Δήμου,
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αυτού του είδους τους αγώνες του Ποιντ – Συστεμ, προερχόμενοι από τους Νοκ –Νταουν Αγώνες οι οποίοι έχουν άλλη τεχνοτροπία και κανονισμούς και πέτυχαν Πολλές διακρίσεις. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου μας καθώς κέρδισαν μετάλλια και μάλιστα Χρυσά με την πρώτη τους συμμετοχή και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν Πρωταθλητές. Άλλωστε στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και των βοηθών του Στεφάνου Κυριακή και Στεφάνου Μάριου είναι η ανάδειξη νέων Ταλέντων οι οποίοι θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους με την επιδίωξη Νέων Πρωταθλητών που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στην Πόλη μας.
Τέλος , το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές με τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή και αρχηγό – εκπρόσωπο του συστήματος στην χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου, όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ