Σεμινάριο Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ μετά από πρόταση της επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποιεί σεμινάριο για την τεχνική του Νοκ – Ντάουν καράτε.
Θα παρουσιαστούν οι κανονισμοί της διαιτησίας και οι τεχνικές που θα επιτρέπονται για τους συγκεκριμένους αγώνες. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στον βόλο στις 21 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 – 15:00.
Τους κανονισμούς θα παρουσιάσουν οι κύριοι Ιωάννης Στεφάνου υπεύθυνος της τεχνικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate από τον Βόλο και ο Κατσούρας Λήο Εκπρόσωπος του Shidokan Karate επίσης από τον Βόλο.
Παρών στο σεμινάριο θα είναι και ο Πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ κ. Νικήτας Ζαρουχλιώτης, ο γραμματέας κ. Ιωάννης Στυλιανόπουλος, τα μέλοι Καραχάλιος Πλάτων και Ιωάννης Μοσχοβάς καθώς και διαιτητές κατηγορίας Α.
το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο διαιτητές και προπονητές μέλοι της ΕΛ.Ο.Κ. θα παρευρεθεί βέβαια και η επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος, με τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Ευθυμιάδη από την Λάρισα, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μπαλάτσο από την Λάρισα, την κ. Γεωργία Αιστράτη από τον Βόλο και τον Υπεύθυνο διαιτησίας Κεντρικής Ελλάδας κ. Ευάγγελο Αθανασό από την Καρδίτσα.
Η ΕΛ.Ο.Κ και η Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεώργιο Βλιώρα και τον διευθυντή Αθλητικού Γραφείου κ. Γεώργιο Χρήστου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και για τους ξενώνες που θα φιλοξενήσουν τους διαιτητές.

No ACF gallery field data found
Linkedin
BOKOSX
DAILANIS X
EFTHIMIADIS X
IKTEO X
KARAKANAS X
KOUTROUBAS X
XROMA PANOS X
ZAGORIN X
zeotek X
STEFANOU logo 230x230

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

Αρχηγός-Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate 
Διπλωματούχος Ευρωπαϊκός Διαιτητής

Κυριακή Στεφάνου

Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού
Μαύρη Ζώνη 3 Dan του Kyokushinkai Karate
2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ

Μάριος Στεφάνου

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
3 Dan στο Kyokushinkai Karate.
Παγκόσμιος Πρωταθλητής 
1ο Semi-Contact πρωτάθλημα Ιαπωνίας 2018
公式支店チーフ ギリシャ 
© SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN 
 Official Hellas/Greek Branch Chief of the 
International Karate Organization 
IKO KYOKUSHINKAIKAN 
KANCHO SHOKEI MATSUI DIRECTOR
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram