Στο Τόκιο ο Μάριος Στεφάνου

1 Νοεμβρίου, 2017

Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, προπονητή και αθλητή του Συλλόγου (Α.Σ Kyokushinkai Karate Βόλου, Παγασών 119 - Μαγνήτων) Μάριο Στεφάνου, ευρωπαϊκό πρωταθλητή του ολυμπιακού σπορ καράτε και διεθνή πρωταθλητή του Kyokushinkai Karate, η πρόσκληση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Ι.Κ.Ο (International Kyokushinkaikan Organization), για παραμονή ενός μήνα στο Τόκιο.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Μετά τη διεθνή επιτυχία του στο all American open τον Ιούνιο του 2017 και την εξάμηνη μετεκπαίδευσή του στη Νέα Υόρκη, ο Μάριος Στεφάνου με τις καλές επιδόσεις του και με το ήθος του κέρδισε τόσο την εκτίμηση του Παγκόσμιου Αρχηγού Kancho Shokei Matsui όσο και του Παγκόσμιου Γραμματέα Shihan Katsuhito Gorai. Οι επιδόσεις του είχαν ως αποτέλεσμα η Παγκόσμια Οργάνωση Ι.Κ.Ο. να τον καλέσει για ένα μήνα παραμονής στο Τόκιο, αφού πρώτα αξιολόγησε και εκτίμησε τις ικανότητες στο ολυμπιακό σπορ καράτε και τη μακροχρόνια με πολλές διακρίσεις αγωνιστική του πορεία.

Ο Kancho Shokei Matsui είναι ο επίσημος διάδοχος του θρυλικού ιδρυτή του Kyokushinkai Karate, Sosai Masutatsu Oyama, είναι ο μόνος που αναγνωρίζει η Ιαπωνική Ομοσπονδία Καράτε (Japan Karate Federation) και έχουν υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας για την επιτυχημένη παρουσία των Ιαπώνων αθλητών του καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στην Ιαπωνία.

Ο Kancho Shokei Matsui με τους προπονητές του Kyokushin Karate ετοιμάζουν αθλητές του Kyokushin να πάρουν την πρόκριση και να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τους κανόνες του ολυμπιακού σπορ καράτε. Ένας από τους πολύ καλούς αθλητές του Kyokushinkai karate, ο Mikio Ueda ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο διεθνές πρωτάθλημα του καράτε το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου του 2017 στην Οκινάουα.

Στον παγκόσμιο χώρο του Kyokushinkai karate, ο Μάριος Στεφάνου είναι ο μοναδικός που συνδυάζει το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο τόσο στο σπορ καράτε, και διαθέτει μεγάλη εμπειρία, όσο και στο Full Contact - πλήρους επαφής Kyokushinkai Karate.

Για αυτό και η Παγκόσμια Οργάνωση προσκάλεσε τον Μάριο Στεφάνου στο Ιαπωνικό Honbu (Αρχηγείο της Παγκόσμιας Οργάνωσης του kyokushinkai Karate), να προπονηθεί μαζί με τον Ιάπωνα πρωταθλητή ως «Sparring partner» και να τον βοηθήσει στην προετοιμασία του για το διεθνές πρωτάθλημα της Οκινάουα. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Τόκιο στις αρχές Νοεμβρίου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης και των ικανοτήτων του που έδειξε για αυτόν η Παγκόσμια Οργάνωση του Kyokushinkai Karate και ο αρχηγός της Kancho Shokei Matsui.

Ο σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου, εύχεται καλό ταξίδι στον Μάριο Στεφάνου, κάθε αγωνιστική εμπειρία και επιτυχία».

Taxydromos Sports

Linkedin
ΧΟΡΗΓΟΙ
STEFANOU logo 230x230

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

Αρχηγός-Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate 
Διπλωματούχος Ευρωπαϊκός Διαιτητής

Κυριακή Στεφάνου

Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού
Μαύρη Ζώνη 3 Dan του Kyokushinkai Karate
2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ

Μάριος Στεφάνου

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
3 Dan στο Kyokushinkai Karate.
Παγκόσμιος Πρωταθλητής 
1ο Semi-Contact πρωτάθλημα Ιαπωνίας 2018
公式支店チーフ ギリシャ 
© SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN 
 Official Hellas/Greek Branch Chief of the 
International Karate Organization 
IKO KYOKUSHINKAIKAN 
KANCHO SHOKEI MATSUI DIRECTOR
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram