Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

«Σάρωσαν» οι αθλητές του Ιωάννη Στεφάνου στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών στο καράτε

April 28, 2023
Karate Open Series TrikalaKarate Open Series Trikala

Νέες Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και Αρχηγού – Εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννη Στεφάνου στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών καράτε που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων. 

Οι 9 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος, στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια και συγκεκριμένα 5 Χρυσά , 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα. Το αποτέλεσμα αυτών των μεγάλων επιτυχιών είναι δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνετε στον Σύλλογο μας από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές μας.
Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη Επίσημη Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε μέσω της Γ.Γ.Αθλητισμού στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του Καράτε και οι Πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

 Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αποτελούμενη από 9 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου και του βοηθού του Μάριου Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Διεθνής Πρωταθλητής του Καράτε και ομοσπονδιακός προπονητής Κεντρικής Ελλάδος. 

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αθλητών (ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) στο ΚΟΥΜΙΤΕ (Ελεύθερος Αγώνας):

1)Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων +54 κιλά

2)Κοντούλη Άννα – Μαρία, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων -45κιλά

3) Ματσάγγου Αντωνία, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων -30 κιλά & 3ηΘέση Χάλκινο Μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Κορασίδων

4)Μπούτιουκ Ανδρέας, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων -50 κιλά

5) Βουγάς Νίκος, 1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 50 κιλά

6) Αποστόλου Αργύρης, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 40 κιλά

7) Βελίτσος Δημήτρης, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Παίδων -35 κιλά

8) Μπούτιουκ Σοφία, 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία Νεανίδων -54 κιλά

9) Κελαιδώνης Κωνσταντίνος, 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο κατηγορία Παίδων -40 κιλά & 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Παίδων 

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου μας καθώς κέρδισαν μετάλλια και μάλιστα Χρυσά και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν Πρωταθλητές. Άλλωστε στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και των βοηθών του Στεφάνου Κυριακή και Στεφάνου Μάριου είναι η ανάδειξη νέων Ταλέντων οι οποίοι θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους με την επιδίωξη Νέων Πρωταθλητών που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στην Πόλη μας.
Τέλος , το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου, την Κυριακή Στεφάνου και τον Μάριο Στεφάνου καθώς και όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα μας! 

Linkedin

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ